Piese de schimb
ZooTehnie
Legumicultura
Industriale
Utilaje Agricole

Termeni si Conditii


Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.PieseTractoare.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.


Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.PieseTractoare.ro este un site propietatea firmei SC AgroAuto Distribution SRL, persoana juridica romana infiintata legal in anul 2001 si avand urmatoarele date de identificare:
Cod Unic de Identificare: Ro13743767;
Registrul Comertului: J16/120/2001


SC AgroAuto Distribution SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.


Confidentialitate

PRECIZARI PRIVIND PROTECÞIA DATELOR PERSONALE


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.


SC AgroAuto Distribution SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare motoutilaje, scule si accesorii, de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii.


Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare–cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii produselor si serviciilor prin intermediul acestui magazin virtual. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:


- persoana vizata,
- angajatilor societatii,
- imputernicitilor operatorului,
- alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),
- parteneri contractuali ai societatii,
- organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),
- societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)
- sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata SC AgroAuto Distribution SRL la fax: 0251.42.93.23 sau e-mail la office@agroauto.ro


Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Politica de confidentialitate

SC AgroAuto Distribution SRL isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii, garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise la punctul 2 se vor face prin intermediul nostru). La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), SC AgroAuto Distribution SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.


Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului www.piesetractoare.ro este propietate SC AgroAuto Distribution SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.


Licenta de acces pe site

SC AgroAuto Distribution SRL iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.piesetractoare.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care SC AgroAuto Distribution SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.piesetractoare.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC AgroAuto Distribution SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.


Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC AgroAuto Distribution SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.piesetractoare.ro nu exista alte taxe decat cele care le regasiti in factura eliberata pentru achizitia produselor de pe site-ul nostru.


Conditii de returnare

In situatia cand nu sunteti complet multumit de produsele cumparate de la noi,in termenul legal de 10 zile le puteti returna cu suportarea cheltuielilor de transport, iar noi va vom returna banii imediat ce produsele au ajuns la noi si constatam ca indeplinesc conditiile de returnare. Coditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:


- sa fie in ambalajul original
- sa nu fie modificate
- sa nu fie deteriorate
- sa fie respectate conditiile de garantie


Transport si Livrare

Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii prin inscrierea in detalii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi.


Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 7 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale piesetractoare.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare anuntand clientul.
Pe langa pretul produsului se vor calcula daca este cazul si taxele de transport la domiciuliul clientului.

Preturile afisate sunt preturi de vanzare cu TVA!